Företagsporträtt

Lång erfarenhet, personlig service, stort engagemang, stilrena bilder

Specialist på företagsfoto - på plats hos dig eller i studio

Porträttfotografering, företagsbilder, event, reklam & visuella koncept

Utvalda kunder jag har fotograferat åt

Under mina 15 år som professionell fotograf har jag jobbat både som frilansare och som fotograf i produktionsbolag.
Jag är van vid produktioner inom alla storlekar, att jobba själv eller i team med andra.

logotyper av kunderna som jag har fotat åt

Fina ord

Kundrecensioner

Stephanie och jag hade en riktigt trevlig fotoeftermiddag. Hon är en mästare på att få dig att slappna av. Inkännande och superproffsig.

Anna-Karin Hedlund

Kommunikation & Ledarskap

"Har haft det stora nöjet att samarbeta med Stephanie i år. Hon tog porträtt- och miljöbilder på företagets anställda. Hon var inlyssnande, kom med förslag och hjälpte oss att koppla ihop fotograferingen med företagets "tone-of-voice". Det var enkelt och smidigt att synka plats och tider för de olika tagningarna. Stephanies förmåga att att få sina motiv att känna sig bekväma och avslappnade resulterade i fina och naturliga porträtt- och miljöbilder. Jag rekommenderar henne starkt till dig som letar efter en professionell och passionerad fotograf."

Avenki

Cecilia Berglöf

En bra bas eller stora kitet för din marknadsföring

Priser och paket

Framför studiobakgrund eller i miljö

Porträtt Bas: Företagsporträtt

Porträttklassikern! I USA kallas det för headshot och jag kallar det för bilden-som-inte-slår-fel. Den är en bra bas för din website och social media. Vi pratar om dina behov och vad du vill uttrycka. Jag hjälper dig hitta rätt bakgrund och fotomiljö. Sen fotar vi! Jag hjälper massor med poseringen och är expert på att få dig att slappna av.

Pris 4 900 kr (ex moms) inkl 3 färdiga bilder. 

Bilder på ert team eller företag

När ni är flera

Behöver ni ta porträttbilder på ert företag eller team? Kontakta mig så börjar vi med att planera upplägget. Jag kommer gärna till er eller er event och riggar studio eller ljus på plats men vi kan även fota i fotostudio. Fototid per person brukar ligga mellan 5 – 20 minuter beroende på omständigheterna men blir oftast lagom runt 10 minuter. Efter fotograferingen får ni en webbgalleri med de bästa bilderna som ni kan välja ifrån.

Startpris per fototillfälle är 3000 kr (ex moms) + pris per pers inkl 1 färdig bild 800 kr (ex moms)

Personal branding bilder

Porträtt Mellan: Lifestyle porträtt – ta din storytelling till nästa nivå!

Du vill ha bilder på dig själv som verkligen fångar din personlighet – och därför tycker du din favoritkaffekopp ska vara med på bild, när du samtidigt rider genom en sommarlandskap i solnedgången på din glittrande enhörning, kläd i kläderna som du känner dig mest som dig själv i, ja det råkar vara nallebjörnspyjamasar men de är bara så DU!

Överdriver jag? Kanske? Men bara fantasin sätter gränserna ; )

En lifestyle porträttfotografering ger dig en bra grund om du behöver levande och inspirerande bilder på dig själv till din marknadsföring, webbsajt och sociala medier som facebook, instagram och linkedin. Syftet är att skapa en känsla för vem du är och berätta för dina kunder om dig själv och dina styrkor!

Det första vi gör när vi jobbar tillsammans är att prata om dina behov och vad som passar din storytelling och branding. Därefter bestämmer vi vilka känslor din porträtt ska förmedla och var och hur vi ska fota nånstans! Vi skapar även ett mood board på pinterest som du kan använda som vägledning framöver.

Pris 6900 kr (ex moms) inkl 5 färdiga bilder.

Gratis offert och konsultation

Kontakta mig

Vad vill du ha hjälp med? Skriv några rader så återkommer jag med en gratis offert!

Du kan även ringa mig på 0760267531 eller maila till hej@stephaniewiegner.com. Hör av dig så hjälper jag dig planera fotograferingen och guidar dig till vilken sorts bildmaterial passar dig.