Eventfoto

Eventfotografering med storytelling i fokus i Stockholm och hela Sverige

Som eventfotograf fokuserar jag på att ta levande, roliga och snygga eventbilder som är i linje med er branding och lyfter fram det ni står för.

Med 15 år yrkeserfarenhet fångar jag det som är det bästa med er event, om det nu är en konferens för handtvål, ett actionladdat äventyrslopp i skogen eller ett konstnärligt experimentellt matlagningsevent, för att bara nämna några exempel.

Även det mest lyckade eventet kan vara svårfotad på olika sätt. Ljuset är svår att få bra på bild, utrymmen alldeles för stora för eventet så intrycket blir glest, föredrag är intressanta men publikens reaktioner är svårfångade… jag har stött på alla dessa utmaningar och fler förut och löser det, ni kan koncentrera er på resten av organisationen. Efter eventet kommer ni ha kvar grymma bilder som förmedlar den stämningen och de värderingar ni har jobbat för att få fram.

Alla kan känna sig lite utsatta och osäkra i sociala situationer, särskilt när vi vet att vi blir fotograferade. När deltagarna eller besökare är trygga och bekväma syns och märks det, därför strävar jag på eventfotografering efter att smälta in och har med mig massor av positiv energi, glädje, lugn och professionalitet.

För att säkerställa att eventbilderna är i linje med det ni vill förmedla har vi ett planeringssamtal innan eventet där vi tittar på era behov, tar fram en storytelling koncept, planerar hur vi ska lägga upp fotograferingen och hur just ni kan använda bilderna på bästa sätt.

Hör av dig för en offert eller kostnadsfri vägledning med vad som skulle passa din event:

Rolig och smidig gruppfoto på event

Jag koordinerar och fotograferar gruppbild på er event

Gruppbilder är roliga att ha efter ett event – men hur får man ens plats så alla syns, räcker ljuset, blir det krångligt att få in i tidsschema och stressigt att koordinera alla? Jag har fotad gruppbild i total mörker (tack Vasaskeppet), på 200 personer på en båt mitt i östersjön eller 15 advokater som “råkar” sitta som en boyband från 90-talet och tycker att en välplanerad gruppbild kan höja stämmningen på eventet och vara en välkommen paus i schemat.

Jag hjälper er gärna med att hitta en smidig lucka i schemat och en bra plats till gruppbilden. Väl på eventet sköter jag gärna själva koordineringen och “poserar och motiverar” er så alla syns och har kul!